26. mei 2023
Veel bochten en prachtige uitzichten
29. april 2023
Nieuwe uitgaanstip in de Eifel. In Ulmen werd in de afgelopen tijd een gang tussen de Jungfernweiher en het Ulmener Maar weer geopend. In Ulmen wurde ein jahrhundertealter Gang zwischen Jungfernweiher und Ulmener Maar freigelegt.
29. april 2023
Je hoeft echt niet al te ver te reizen om in een prachtig mountainbikegebied te komen. De Vulkaneifel biedt een gevarieerde omgeving, waar je wordt verwend met prachtige vergezichten, uitgestrekte bossen en perfecte hellingen met stevige, lange en uitdagende beklimmingen en afdalingen.
16. april 2023
De Vulkaneifel rond Manderscheid is een geliefd gebied dat meer en meer bezocht wordt voor een vakantie, weekendje weg of even lekker er uit. Er is voor ieder wat wils, je kan kiezen uit vele bezienswaardigheden, dingen te doen en te bekijken. Je kunt er zonder einde wandelen, motorrijden, mountainbiken en sinds kort is er ook een klettersteig. Lees meer over wat je nog meer kunt doen bij ons in de buurt....
Motorrijden · 05. april 2023
Op slechts 250 km van Eindhoven begint het genieten. Een motorvakantie betekend immers: rijden op smalle wegen, veel haarspeldbochten, prachtige uitzichten en vrijheid.
Wandelen · 17. maart 2023
Wandelen is ontspannend en verzet de zinnen.
Manderscheid · 17. maart 2023
De roerige geschiedenis van Manderscheid
Manderscheid · 12. maart 2023
De Eifel heeft de naam dat het behoorlijk ingeslapen is, maar in het seizoen is niets minder waar.
Klimmen · 05. maart 2023
Klimmen zoals in de Alpen, maar dan in Manderscheid.