Algemene voorwaarden


RESERVERINGEN

U krijgt van ons een schriftelijke bevestiging van uw reservering. Indien u geen schriftelijke bevestiging gekregen hebt, altijd even contact met ons opnemen.

Speciale verzoeken onder voorbehoud.

INCHECKEN/UITCHECKEN

Check in: vanaf 15:00 uur 

Check out: tot 11:00 uur.

Indien u na 18:00 uur wilt inchecken verzoeken wij u vriendelijk doch dringend dit aan ons door te geven.

U kunt vanaf 1 november t/m 31 maart inchecken tot 18:00 uur. Mocht er daarna niemand meer aanwezig zijn, dan wordt u verzocht om het telefoonnr. 0049 170 964 3353 te bellen. Er komt dan zo snel mogelijk iemand om u verder te helpen.

Vanaf 31 maart tot 1 november kunt u inchecken tot 20:00 uur. Wilt u na 18:00 uur inchecken, dan graag een bericht daarvan anders wordt de kamer weer vrijgegeven.
U kunt inchecken tot 22:00 uur, daarna is dat helaas niet meer mogelijk.

We kunnen alle dagen halfpension aanbieden (€ 27,50 voor 3-gangen keuze menu of buffet of BBQ, juist wat er die dag op het programma staat). dit avondeten wordt om 18:30 geserveerd. Van deze tijd kan alleen na schriftelijke toezegging van onze kant afgeweken worden. 

MAALTIJDEN

Het ontbijt staat van 8:00 tot 9:30 uur voor u klaar. 

Hebt u  ook avondeten gereserveerd, dan wordt dat om 18:30 geserveerd.

BETALINGSVOORWAARDEN

Wij vragen een aanbetaling van € 50,00 per persoon, direct na de reservering te voldoen op:
Bankrek. nr. DE12 5865 0030 0008 003733 t.n.v. P. Raijmakers o.v.v. de naam van degene die gereserveerd heeft en de aankomstdatum.

Mocht er onverwacht toch iets uw verblijf bij ons in de weg staan, dan is het altijd prettig als u niet zelf voor de kosten op hoeft te draaien. 

Wij raden u dan ook ten zeerste aan om een reis-/annuleringsverzekering af te sluiten.

Je kunt gratis annuleren tot 48 uur na het boeken. Daarna worden er kosten gerekend. Hoeveel je betaalt voor het annuleren, is afhankelijk van het moment waarop je annuleert. Je betaald een gedeelte van of je gehele reservering.  Dit is de prijs van het door jou gekozen arrangement zonder de verblijfsbelasting. Hoe eerder je annuleert, hoe kleiner het deel dat in rekening wordt gebracht.

De weersomstandigheden zijn nooit een reden om te annuleren. Ze zijn ook niet te verzekeren. Wilt u graag de zekerheid van prima weersomstandigheden, dan moeten wij dat risico helaas bij u neer leggen en kunt u reserveren wanneer u zeker weet dat de weersomstandigheden aan uw wensen voldoen (natuurlijk mits wij nog beschikbaarheid hebben).

Bij annulering gelden de onderstaande annuleringsprijzen:

Je betaalt:

  • € 50,00 per persoon (aanbetaling) als je tussen 48 uur en 2 maanden voor aanreis annuleerd. Deze aanbetaling wordt nooit aan u terugbetaald . U mag dit zien als reserveringskosten en de prijs voor het vrijhouden van de kamer.
  • 50% van de prijs voor overnachting met ontbijt als je tussen 2 en 1 maanden (tussen 62 en 31 dagen) voor de geplande aankomstdatum annuleert
  • 75% van de prijs voor overnachting met ontbijt als je binnen 1 maand en 14 dagen (tussen 31 en 14 dagen) voor de geplande aankomstdatum annuleert
  • 90% van de prijs voor overnachting met ontbijt als je tussen 14 dagen en de dag voor de geplande aankomstdatum annuleert
  • 100% van de prijs voor overnachting met ontbijt als je op de geplande aankomstdag of daarna annuleert

WAT U NOG MEER ZOU MOETEN WETEN

  • Alle op de website en op prijslijsten vermelde hotelprijzen zijn per persoon/per nacht. 
  • Apart vermeldt wordt de verblijfsbelasting (Kurtaxe); deze bedraagt  € 1,50 per persoon/per dag.
  • De inhoud van deze website is onder behoud van evt. fouten in de tekst.

DISCLAIMER

Aan het onderhoud van deze site besteden we de grootst mogelijke zorg. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd veroudert of niet meer juist is. Aan de teksten van deze internetsite kunnen dan ook géén rechten ontleend worden.

Hotel am Ceresplatz draagt ook geen verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaa onze site vewijst.