Informatie over aansprakelijkheid

 

Hotel am Ceresplatz kan niet in alle gevallen garanderen dat de informatie op deze website volledig, juist en actueel is.

 

Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en niet bindend.

 

Hotel am Ceresplatz, mag en kan zonder voorafgaande kennisgeving, delen van, of de gehele site, uitbreiden, toevoegen, verwijderen of de publicatie tijdelijk of permanent verwijderen.

 

Aansprakelijkheids claims tegen hotel am Ceresplatz, die verwijzen naar enige vorm van schade veroorzaakt door het gebruik of het niet gebruiken van informatie of het gebruik van onjuiste of onvolledige informatie, zijn uitgesloten.

 

Hotel am Ceresplatz is niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere internet pagina's waarnaar direct of indirect wordt verwezen, en garandeert niet dat de informatie op deze websites in alle gevallen volledig, juist en actueel is.

 

Hotel am Ceresplatz verklaart hierbij uitdrukkelijk dat op het moment van het plaatsen van diverse links geen illegale inhoud op de gelinkte pagina's stond. Op de huidige en toekomstige vormgeving, inhoud of het auteurschap van gelinkte pagina's heeft hotel am Ceresplatz geen enkele invloed. Daarom destantieerd Hotel am Ceresplatz zich hierbij uitdrukkelijk van alle inhoud van alle gelinkte pagina's die zijn veranderd na het plaatsen van de link.

 

Dit geldt voor alle links en verwijzigingen die in deze website zijn opgenomen.

 

Voor Illegaal, foutieve of onvolledige inhoud en voor schade die voortvloeit uit het gebruik van dergelijke informatie is uitsluitend voor de aanbieder van de site waarnaar verwezen wordt verantwoordelijk, en niet degene die verwezen heeft naar deze pagina's