Algemene voorwaarden

RESERVERINGEN

U krijgt van ons een bevestiging van uw reservering.

Speciale verzoeken onder voorbehoud.

 

INCHECKEN/UITCHECKEN

Check in: vanaf 14:00 uur (op maandag en dinsdag vanaf 16:00 uur)

 

Check out: tot 11:00 uur.

 

Indien u na 18:00 uur wilt inchecken verzoeken wij u vriendelijk doch dringend dit aan ons door te geven.

 

Zonder melding wordt uw kamer na 18:00 vrij gegeven.

 

U kunt vanaf 1 november t/m 31 maart inchecken tot 18:00 uur. Mocht er daarna niemand meer aanwezig zijn, dan wordt u verzocht om het telefoonnr. 0049 170 964 3353 te bellen. Er komt dan zo snel mogelijk iemand om u verder te helpen.

 

Vanaf 31 maart tot 1 november kunt u inchecken tot 20:00 uur (wel even doorgeven; zonder melding wordt uw kamer na 18:00 vrijgegeven).

 

RUSTDAGEN

Maandag en dinsdag zijn onze rustdagen. U kunt op deze dagen inchecken van 16:00 tot 19:00 uur.

 

De pub is op die dagen geopend vanaf 17:00 uur.

 

AVONDETEN

Het avondeten wordt (tenzij duidelijk anders aangegeven) om 18:30 geserveerd. Ook op onze rustdagen wordt het avondeten om stipt 18:30 uur geserveerd.

 

Bent u met een grote groep, dan kan er licht van dit tijdstip worden afgeweken.

 

ANNULERINGSVERZEKERING

Mocht er onverwacht toch iets uw verblijf bij ons in de weg staan, dan is het altijd prettig als u niet zelf voor de kosten op hoeft te draaien.

 

Wij raden u dan ook ten zeerste aan om een reis-/annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Wij zijn genoodzaakt om de onderstaande % aan u in rekening te brengen in geval van annulering.

 

  • U betaald bij boeking € 25,00 reserveringskosten en de kosten voor het vasthouden van de kamer per persoon, dit bedrag bent u bij annulering altijd kwijt. Deze kosten kunt u overboeken op ons rekeningnr.: DE12 5865 0030 0008 003733 t.n.v. P. Raijmakers o.v.v. uw naam en de aankomstdatum.
  • In geval van annulering tussen 1 maand en 2 weken voor de aankomstdatum bent u minimaal 50% van het boekingsbedrag verschuldigd
  • Bij annulering tussen 2 weken en 3 dagen voor de aankomstdatum bent u minimaal 75% van het boekingsbedrag verschuldigd
  • Bij annulering tussen 3 dagen en de dag van aankomst 90% en op de dag van aankomst 100%
  • Een uitzondering kan gemaakt worden vanwege de Covid19 pandemie. Wanneer bij ons de code minimaal oranje is of uw regering u verbied (niet in geval van afraden) om te reizen kan gratis geannuleerd worden. U krijgt dan ook uw € 25,00 terug. Deze uitzondering geldt niet wanneer u vanwege uw angst voor het coronavirus afzegt of bijv. uw werkgever u verbied om te reizen. Wij dragen er zorg voor dat u hier veilig kunt verblijven; wij houden alle coronaregels op orde.

WAT U NOG MEER ZOU MOETEN WETEN

  • Alle op de website en op prijslijsten vermelde prijzen zijn per persoon / per nacht. De vermelde prijzen zijn vanaf prijzen; neemt u aub contact met ons op voor de juiste bedragen.
  • Apart vermeldt wordt de verblijfsbelasting (Kurtaxe); deze bedraagt € 1,50 per persoon/per dag.
  • Het keuzediner kan ook bestaan uit een keuzebuffet of een barbecueavond.
  • De inhoud van deze website is onder behoud van evt. fouten in de tekst.

DISCLAIMER

Aan het onderhoud van deze site besteden we de grootst mogelijke zorg. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd veroudert of niet meer juist is. Aan de teksten van deze internetsite kunnen dan ook géén rechten ontleend worden.

 

Hotel am Ceresplatz draagt ook geen verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaa onze site vewijst.