Hotel am Ceresplatz -Wandelen

"Wandelen is doet u met de benen, maar is gezond voor heel het lichaam."

Wandern Bild 900x600

Het Lieserpfad en de Eifelsteig liggen in de achtertuin van ons hotel (op slechts 500 meter). Het Lieserpfad wordt prachtig beschreven in het boek: “Du musst wandern” van Manuel Andrack. Hierin beschrijft hij het Lieserpfad als het mooiste pad van de wereld. (Met wel een beetje Duits sjovinisme). Duitsland is het mooiste wandelland ter wereld. De Eifel is het mooiste wandelgebied van Duitsland en het Lieserpfad is het mooiste wandelpad van de Eifel… Dus is het Lieserpfad het mooiste wandelpad van de wereld !!!!

 

Maar zeker niet alleen het Lieserpfad en/of de Eifelsteig zijn de moeite waard; direct aan ons hotel beginnen talrijke, goed bewegwijzerde paden, variërend in lengte van 2,5 tot 25 km. Door deze paden aan elkaar te koppelen zijn de mogelijkheden bijna oneindig.

Ceresplatz Wandern 1 900 x 600

Ceresplatz Wandern 2 900 x 600

Ceresplatz Wandern 3 900 x 600

Ceresplatz Wandern 4 900 x 600

Ceresplatz Wandern 5 900 x 600

Ceresplatz Wandern 6 900 x 600

Uw verzoek

Voeg het onderstaande formulier toe

  • Darf nicht fehlen
  • Darf nicht fehlen
    • Ich bin damit einverstanden, dass meine mitgeteilten Daten gespeichert und zur Bearbeitung meiner Anfrage und Kontaktaufnahme telefonisch oder per E-Mail genutzt werden. Eine Weitergabe meiner Daten an Dritte erfolgt nicht. Meine Einverständniserklärung kann ich jederzeit kostenfrei und ohne jeden Nachteil mit Wirkung für die Zukunft widerrufen. Ich habe die Datenschutzerklärung zur Kenntnis genommen.
    Darf nicht fehlen
  • Anfrage senden